گارانتی موبایل در ایران

گارانتی گوشی های هوشمند در ایران!

همیشه وقتی تصمیم داریم تا یه محصول الکترونیکی رو بخریم بحث گارانتی داغ میشه. اما گارانتی چیه؟ واقعا اگه محصولی که گارانتی  داره رو بخریم دیگه باید خیالمون راحت باشه؟ به زبان ساده گارانتی یه تعهده، تعهدی که باعث میشه تا یه فروشنده یا شرکت در قبال خرابی محصولاتش بعد از فروش خدماتی رو به مشتری‌ها ارائه بده. این خدمات میتونه شامل تعمیر یا تعویض قطعه بدون هیچ هزینه‎ای باشه. گارانتی تو گوشی‌های هوشمند هم به همین صورت کار میکنه تا خیال شما رو بابت اتفاقاتی که ممکنه برای گوشی شما بیوفته راحت کنه. البته گارانتی رایگان نیست و معمولا یه مقدار به هزینه اصلی گوشی اضافه میشه. علاوه بر این گارانتی شامل شرایط پیچیده ای هم میشه که باعث میشه تا استفاده از اون به این راحتی هم هم نباشه.

رجستری گوشی در ایران

قبل از اجرایی شدن طرح رجیستری هر فردی میتونست از طریق راه‌های مختلف گوشی وارد کنه. این باعث شده بود تا گوشی‌ها به دو دسته با گارانتی و بی گارانتی تقسیم بشن. اما بعد از اجرای طرح رجیستری و بسته شدن راه واردات قاچاق گوشی، شرکت‌های وارد کننده موظف شدن تا برای وارد کردن گوشی به طور قانونی، یه سری شرایط خاصی رو قبول کنن. یکی از شرایطی که شرکت‌های وارد کننده باید قبول کن، ارائه خدمات پس از فروش به مدت 18 ماهه. در حال حاضر بیش از 200 شرکت مجوز واردات قانونی تلفن همراه رو دارن و طبق تعهدی که دادن باید به مدت 18 ماه خدمات پس از فروش ارائه بدن. اما متاسفانه اکثر این شرکت‌ها فقط اون تعهد نامه رو امضا کردن و به اون پایبند نبودن. از حق نگذریم شرکت‌هایی هم وجود دارن که خدمات پس از فروش فوق‌العاده خوبی رو در اختیار مشتری‌هاشون میذارن و تو اکثر کلانشهرها نمایندگی های معتبر دارن.

از اونجایی که بازار گوشی‌های هوشمند سود زیادی داره، رقابت تو این بازار هم خیلی شدیده. ارائه گارانتی‌ها معتبر و خدمات پس از فروش عالی میتونه برگه برنده این شرکت‌ها نسبت به رقباشون باشه.  وقتی که مشتری با چنین خدمات خوبی روبرو شه قطعا هزینه اون رو هم میپردازه و این باعث افزایش گردش مالی اون شرکت میشه. این ماجرا هم برای شرکت واردکننده و هم مشتری یه معامله دو سر سود محسوب میشه. معمولا گوشی‌های هوشمند طوری ساخته میشن که حداقل برای یکی دو سال به مشکلی برنخورن. اما اگه گوشی تو مدت زمان گارانتی مشکلی براش پیش امد این وظیفه خریداره تا با پیگیری حقوق خودش بتونه از شرایط گارانتی استفاده کنه و در صورت رضایت اون شرکت ضمانت دهنده رو به بقیه هم معرفی کنه.

در مجموع میشه گفت گارانتی خیال خریدار رو تا حدودی نسبت به  گوشی راحت میکنه. پس بهتره تا هنگام خرید گوشی، به سمت دستگاه‌هایی بریم که گارانتی دارن. چون گارانتی کردن گوشی در برابر مشکلات احتمالی با یه هزینه کم، کار منطقی حساب میشه. آیا شما گوشی با گارانتی رو به گوشی بدون گارانتی ترجیح میدید؟ آیا شرکتی می شناسید که گاراتنی های معتبری رو ارائه بده؟ خوشحال میشیم تا تجربیات خودتون رو تو قسمت کامنت‌ها با ما به اشتراک بذارید.

اشتراک گذاری :

مقالات مرتبط
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *