ما (یعنی ما و شما)، به عنوان کسانی که سایت دارند؛ هر روز از هزازتا راه مختلف مثل چت آنلاین به دنبال پیدا کردن چندتا مشتریایم تا بالاخره از یک طریقی با آنها ارتباط ایجاد کنیم و در نهایت دست به دعا بمانیم که از ما خرید کنند.
حالا تصور کنید که یک کاربر با پای خودش به سایت ما بیاید و ما مثل هر کسبوکارِ مشتریمدار دیگری، به او خوشآمد بگوییم و از او بخواهیم هر سوالی دارد از ما بپرسد.
خب با این کار چه چیزی گیرمان میآید؟ یک کاربر راضی که میداند آن طرف چت یک شخص واقعی نشسته تا پاسخ تمام سوالات او را بدهد. (این موضوع را دست کم نگیرید که حسابی مشتری را به دکمه «تکمیل خرید» نزدیکتر میکند!)
پیشنهادی: مقالات آموزشی کسب و کار
گفتگوی آنلاین در وبسایت؛ روی مخ مشتری نروید!
گفته شده که حدود 67% از کاربران، سفارشات خود را نیمهکاره رها میکنند و میروند. چرا؟ چون قطعاً یک سری سوال برایشان پیش آمده که جوابش را پیدا نکردند، پس بیخیال شدند.
در این شرایط اگر کسی آنجا بود که جواب آنها را میداد، قطعاً از دستشان نمیدادید.
اول با یک توضیح کوچکی از گفتگوی آنلاین در وبسایتها شروع میکنیم،
سرویس گفتگوی آنلاین معمولاً یک نرمافزاری است که شما از طریق آن میتوانید با مشتری خود صحبت کنید. اگر کسبوکار بزرگی هم داشته باشید، این کار به عهده تیم پشتیبانی یا کارشناسان فروش خواهد بود.
گزینه گفتگوی آنلاین در وبسایت شما یک بخش خیلی مهم به حساب میآید که روی فروش شما به شدت تأثیرگذار است. در ادمه این دلایل را باهم بررسی میکنیم.
چرا باید چت آنلاین داشته باشید؟
مهمترین دلیل را همین اول به شما میگوییم:
گفتگوی آنلاین، سرنخها یا همان لیدهای شما را به کاربر تبدیل میکند.
(سرنخ، همان فردی است که از یک طریقی وارد سایتتان میشود ولی هنوز از شما خریدی نکرده است.)
به زبان سادهتر:
اگر بخواهید هر مشتری بالقوّهای که وارد وبسایت شما میشود را وادار به خرید کنید باید گفتگوی آنلاین داشته باشید.
حالا برویم سراغ باقی دلایل اهمیت چت آنلاین که دانستن آنها برای هر کسبوکاری ضروری است.
1. چت آنلاین = کاربر بیشتر
آمار نشان داده است که اگر جواب کاربرهای خود را در گفتگوی آنلاین زیر پنج دقیقه بدهید، فروشتان ده برابر خواهد شد. خیلی از کسبوکارها به این موضوع توجه نمیکنند و تعداد بسیار زیادی از مخاطبهایشان را از دست میدهند.
حتی گفته شده که اگر هر پیام، 15 دقیقه بدون پاسخ باقی بماند، آن مشتری به کل میپرد. خب حق هم دارد! چرا وقتی میتواند به سرعت به گوگل برود و جواب خود را پیدا کنند، این همه صبر کند تا شما جوابش را بدهید؟!
اما با استفاده از سرویسهای گفتگوی آنلاین، کاربرهایتان را پیش خودتان نگه دارید و نگذارید به گوگل برگردند.